söndag 21 december 2014

Ni vet känslan...

Hejsan på er!!! Nog dom flesta vet den känslan och känner den eller har känt= då man verkligen älskar någon/något men vet att den/det får lida varenda dag!

De så vi känner när det handlar om djur! Vi älskar djur från topp till tå asså extremt mycket det går inte att beskriva med ord vi kan inte ens förklara!! VI ÄÄÄÄÄLSKAR SÅÅÅ SJUUUKT MYCKET<3 

Men ändå så vet vi och kan inte görs något åt det att oskyldiga stackars djur plågas varje dag för att några "rent ut sagt" jävlar plågar och skadar för PENGAR... Asså just nu hatar vi pengar för att idioter ska skada det man älskar.

Det gör verkligen ont i hjärtat att veta att detta förekommer och när vi blir äldre så ska vi "fan" stoppa skiten att folk gör så. Såå Sååå SÅÅÅÅ ONÖDIGT VI HAAATAR DET. Alla som plågar djur eller har gjort det kan dra åt "H-Vete". 

Förlåt för svordomar eller hur det stavas
(: men när vi skriver detta så kommer många känslor upp och man vill verkligen uttrycka sig men det går inte att beskriva här detta är inte allt vi tycker och tänker om det. 

Det går ej att skriva ner det eller att ens förklara som vi hatar det.! 

Men kram på alla och god jul!!  (JUL OM 3 DAGAR) GAAAH<3 #WeLoveAnimals #WeLoveYou<3 Djur är det bästa som finns!! Ni med!! 
 
Djur är våra liv<3 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar