söndag 30 november 2014

Jul tema!

Hej nu är det snart december men det är första advent idag!! Det är 24 dagar till julafton! Vi tänkte börja lägga upp "djur-jul" inspirerade bilder! För att detta är en djur blogg och då måste vi mixa lite! 

Men det är så här angående den katten vi skrev om "Nissa" som vi skrev var dräktig.. Hehe det är inte en "Nissa" utan en "Nisse":) De visade vara en hane! Men vi har kollat med djurhem och de sa att han antingen har ett hem och gått vilse eller att han typ är "dumpad" om han är "dumpad" så är det så RENT UT SAGT: Sjukt idioti! Vi fattar verkligen inte hur människor kan ha satt säga "sommar katter" vilket innebär att man överger katterna!! DET ÄR HELT GALET, SJUKT OCH ONÖDIGT... Vi blir VÄLDIGT SJUKT arga över sådant.. 

Men till lite positivt tänkande- Nisse typ bor?. Inte bor men går in och ut hos ///E. Det är därför djurhemmet så att han haft en tidigare familj för att han är van vid det! Men vi får se hur det går. Och det med att vi trodde att "hon" som visade sig vara en "han" var dräktig för att han var så tjock så tänkte vi det!! Han är lite rultig men det spelar inte någon vidare roll det är ju inte
så att han över viktig och kan få djur diabetes inte så!! 

Men en sak är att han inte är kastrerad;) haha vi får se vad vi ska göra! Han är jättefin och underbar. Så älskvärd, mysig. Och nu juste- igår så skulle //b's pappa gå ut till grillen och då var Nisse där och började kela och pappa kom ej in för då hade han följt med asså Nisse hade följt med;)  
Haha inte världens finaste bild , alla djur bilder är redigerade med: DeluxeFx lite färgglatt!! KRAMISAR!  




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar